ÚJ! GARANCIÁLIS! USA GYÁRTMÁNYÚ (CE Minősítéssel rendelkező) VATTACUKOR  ÉS POP-CORN GÉPEK 

ELADÓK! 

Adj meg részletes információt a weboldalról, üzletedről, és a kínált termékekről, szolgáltatásokról. Tegyél említést az eredményekről, céged történetéről, és a nyert díjakról.

Kattints az alábbi honlapcímekre:

További Weblapjaink-Interaktív honlapjaink:

(Kérem rákattintani az alábbi honlapcímekre!) 

https://thegoldenway.hu

https://feelingrainltd.simplesite.com

https://pavilonsator.simplesite.com

  

VATTACUKORGÉPEK RENDEZVÉNYSÁTRAK:

https://bankbiztositas.hupont.hu 

https://vattacukor-best.hupont.hu 

https://bankbiztositas.webnode.huRead more: https://pavilon.hupont.hu/#ixzz4b6ozOe5d


 

ÚJ GARANCIÁLIS USA GYÁRTMÁNYÚ VATTACUKORGÉPEK 140.000Ft-tól

ELADÓK! 

 

 VATTACUKOR GÉPEK FORGALMAZÁSA! 

Honlapok: 

https://bankbiztositas.eu  ------  https://thegoldenway.hu

 

A gépekről fényképek weboldalainkon találhatók!

 

ELEKTROMOS ÉS GÁZOS VATTACUKORGÉPEK ÁRESÉS AZ IDÉNY KEZDETÉN! - MÁR 140.000FT-TÓl!

"KETTŐ AZ EGYBEN" változat + 30.000Ft felárért választható ( 220V-ról működik a motor és a felfűtés, és 12V-ról működik a motor - GAS felfűtéssel)!

A kapható Modellek Elektromos felfűtéssel, vagy Gáz fűtéssel és elektromos hajtással:* Asztali (Electric modell) ár - szélfogó nélkül: 140.000Ft/db 

* Asztali (Electric modell) ára + szélfogóval: 160.000Ft/db, 

* Asztali "Two in One" + szélfogóval  (Gas): 235.000Ft/db,

* Kocsis (Electric modell) ára + szélfogóval: 180.000Ft/db, 

*Négykerekű (pultos) + szélfogóval (Electric/GAS) az ára: 420.000Ft/db

* Négykerekű kordéval (fagyiskocsi) (Electric/Gas) az ára: 484.000Ft/db.

 

Figyelem!

A vattacukorgépeket Pro-Forma számlával értékesítjük!

 

GOLDEN WAY LTD.

e-mail: bankbiztositas@gmail.com

M: +36 70 296 4404

 

https://vattacukorkiraly.hupont.hu


 


vattacukor vagy más néven gyapotcukor a fonott cukrok egyik fajtája. Mivel többnyire légiesen könnyű, ezért általában nagy adagokban kínálják. A vattacukor gyakran kapható vásárokon, vagy cirkuszok mozgóárusainál. Élelmiszer színezőanyag használatával megváltoztatható a természetes fehér színe. Egy tipikus hurkapálcára felfonott adag legalább 25-30 gramm, és körülbelül 100-115 kalóriát tartalmaz. Néha kapható átlátszó dobozos kiszerelésben is.

 
TÖRTÉNETE:

A vattacukorról szóló első feljegyzés a 18. század közepén készült. Abban az időben a fonott cukor drága volt. [4] Az előállítása munkaigényesnek számított, így az átlagemberek számára általában nem volt elérhető. Az első vattacukorfonó-gépet 1897-ben William Morrison és John C. Wharton találta fel. A széles közönség viszont csak 1904-es világkiállításon találkozhatott először vele, ahol nagy sikert aratott és 68 655 adagot adtak el az akkori árakon számolva is magas, 0,25 $-os ár mellett. Ez az összeg fele volt a vásári belépő árának. A "gyapotcukor" névre 1920-ban nevezték át.

Az Egyesült Államokban december 7-én ünneplik a Nemzeti Gyapotcukor Napját.

 

ELŐÁLLÍTÁSA:

Egy tipikus vattacukorfonó-gép egy forgó fejet tartalmaz, melyben egy cukortartó tálka található. Ebbe öntik bele a kristálycukrot, vagy színesített cukrot (élelmiszer színezőanyaggal színezett cukor). Fűtőberendezéssel hevítik a forgó fej peremét. Az olvadt cukor a centrifugális erő hatására kilép a fej apró, perforált lyukain. A vattacukor előállításához gyakran a fejen található apró lyukakhoz és fűtőberendezéshez optimalizált színezett cukrot adagolnak. Ugyanis a túl finom kristályok olvadás nélkül kirepülnek a lyukon, míg a nagy méretű cukorkristályok túl nagyok ahhoz, hogy megfelelő módon felmelegedjenek, így lassítják a vattacukor fonását.

Az olvadt cukor kilépve a lyukakon a hidegebb levegővel érintkezve megszilárdul, és lehullva vattacsomószerűen összerendeződve felgyűlik a forgófejet teljesen körülvevő gyűjtőtálban. A vattacukorfonó-gép kezelője első lépésben addig vár, amíg a gép kellően felhevül és a fonásra alkalmas vattacukor kezd lerakódni a gyűjtőtál belső falán. Ekkor a kezelő a kezében tartott, egy irányba forgatott és a forgófej körül kúp alakban mozgatott hurkapálcára összegyűjti, felfonja a levegőben kavargó, de még csomóba nem rendeződött vattacukrot. Mikor a cukortartó tál kiürül, a gépkezelő újratölti. Az így előállított termék érzékeny a nedvességre. A párás nyári helyszíneken előfordul, hogy a vattacukor állaga emiatt csomós és ragadós lesz.

A vattacukor gyártásában modernizált újdonságnak számítanak a vattacukor automaták, amelyek automatikusan készítenek egy-egy adag vattacukrot. Ezekkel leggyakrabban az Egyesült Királyságban és Tajvanon, találkozhatunk, ahol dobozokba csomagolva, vagy világító, illetve villogó pálcákra fonva árulják. 

 


Elérhetőség

GOLDEN WAY TO THE WORLD LTD.

30 WORTHING ROAD, HORSHAM, RH12 1SL, WEST SUSSEXM: +36702964404Golden Way To The World Ltd. (röviden Golden Way Ltd.) (Székhely: 77 HIGH STREET, LITTLEHAMPTON, BN17 5AG, UK) Adóazonosító: 6043624645 Cégjegyzékszám: 09-69-2000; Angol Cégbíróság: Companies House -UK;


Vattacukor - PopCorn gépek, valamint Flexibilis Rendezvény Sátrak Forgalmazása.

Rendezvényeken történő vattacukor árusítás.